Springkussens

Springkussens

Springkussen bestellen

Of je nu op zoek bent naar een springkussen met glijbaan, of een springkussen stormbaan, voor elk soort opblaas springkussen ben je bij Douwie Entertainment aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder bij het vinden van het juiste springkussen.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u goed adviseren, zodat uw feest een succes wordt!

Veiligheid en kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze springkussens wordt er naast het ontwerpen van unieke modellen ook veel nadruk gelegd op de veiligheid en kwaliteit van de producten.

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van Douwie Entertainment is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op, en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Professioneel springkussen verhuurder

Douwie Entertainment verhuurd springkussens als professional. De springkussens en opblaasbare attracties voldoen aan de gestelde NEN-14960 norm, en zijn voorzien inclusief certificaat van goedkeuring. Daarmee ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en veilig product.

Feestje? Huur een springkussen!

Als je van plan bent een springkussen of luchtkussen te huren is hiervoor ontzettend veel keuze. Er zijn heel veel verschillende soorten springkussens te verkrijgen. Van kleine luchtkussens tot grote klim- en glijattracties: er is voor ieder wat wils. Met zo veel keuzes kan het moeilijk zijn om te beslissen welke optie nou de beste is. Wij geven je praktische informatie over waar je verder nog aan moet denken voordat je een springkussen huurt.

Waarom een springkussen huren?

De meeste kinderen zijn dol op springkussens, daarom zijn deze speelattracties dan ook zeer populair bij kinderfeestjes. Maar ook voor grote evenementen en zelfs bedrijfsfeestjes of sportdagen zijn springkussens een optie. Zo kun je voor een sportdag bijvoorbeeld een stormbaan huren. Met dit lange opblaasbare hindernisparcours werk je op een actieve, leuke manier aan je conditie. Ook voor feestjes waar de hele familie bij aanwezig is kunnen springkussens een leuke invulling geven voor de kinderen. Het huren van springkussens is dus mogelijk voor diverse gelegenheden voor jong en oud.

Goed om te weten bij het huren van een luchtkussen

Niet alle springkussens zijn hetzelfde, daarom is het van te voren goed om te weten wat voor soort springkussens je wilt en waarvoor je het springkussen wilt huren. Bij kinderfeestjes moet je rekening houden met het aantal kinderen dat er zal komen. Er is namelijk voor de verschillende formaten luchtkussens een maximaal aantal kinderen dat er tegelijk op mag. Voor de veiligheid is het dan ook belangrijk dat hier op wordt gelet. Voordat je een springkussen huurt is het ook goed om na de denken waar je het springkussen wilt neerzetten.

Op de website staat de oppervlakte van het springkussen vaak vermeld, dus kijk of dit ook past op de plek waar je van plan bent het luchtkussen neer te zetten. Past het niet? Kijk dan of je misschien een kleiner formaat springkussen past of dat je een andere locatie kunt vinden. Denk er ook aan of je het luchtkussen zelf wil en kan opbouwen.  Kijk voor het vervoer goed na, of dat het in je auto past of dat je eventueel een aanhanger mee moet nemen!