Springkussen in Hardenberg huren

Een springkussen in Hardenberg huren voor een geslaagd feest of evenement? Bij Douwie Entertainment ben je aan het juiste adres. Wij bieden je een uitgebreid assortiment voordelige attracties. Waaronder diverse springkussens, beschikbaar voor elke budget en in elk formaat. Met dit veelzijdige aanbod zijn wij een van de bekendste verhuurders van springkussens in Hardenberg. Neem hieronder vrijblijvend een kijkje in ons assortiment springkussens. Kies hier uit de volgende categorieën: ‘Mini springkussens’, ‘Midi springkussens’, ‘Multifun’, ‘Multiplay’ en ‘Klimmen & glijden‘. 

Onze Springkussens

Mini springkussens

Midi springkussens

Multiplay

Multifun

Klimmen & Glijden

Waarom een springkussen huren?

Kinderen zijn gek van springkussens, het is de populairste attractie bij deze leeftijdsgroep. Springkussen zijn ook zeer eenvoudig op te zetten en voor iedere portemonnee betaalbaar. Wil je kinderen en/of volwassenen laten bewegen? Huur een sportieve multiplay en werk op een speelse en leuke manier aan de conditie. Het huren van een springkussen is een ideale toevoeging aan elk evenement.

Springkussens voor kinderfeestjes in Hardenberg

Wilt u de kinderen lekker verwennen en laten genieten. Huur dan een springkussen voor het kinderfeest van uw zoon of dochter. Springkussens bezorgen ieder kind een dag om nooit te vergeten. Klimmen, glijden of gewoon lekker springen? Alles kan met onze springkussens. Bekijk ons uitgebreide en voordelige assortiment springkussens en laat ons ook je kinderfeest in Hardenberg tot een groot succes maken.

Levering springkussens in Hardenberg

Bij Douwie Entertainment zijn er verschillende mogelijkheden omtrent de levering van een springkussen.

Afhalen
U kunt het springkussen naar keuze zelf afhalen bij ons magazijn in Dedemsvaart. Ons bedrijf is heel gemakkelijk te bereiken via de N377 en N48. In het magazijn zullen ze u helpen met het in- en uitladen van de attracties. Daarnaast zal u voorzien worden van duidelijke handleidingen en ander advies.

Bezorgen en ophalen                
Douwie Entertainment kan ook het springkussen naar uw locatie in bijvoorbeeld Hardenberg brengen en ophalen. U hoeft dan alleen de op- en afbouw te verzorgen. Wij leveren hierbij duidelijke handleidingen, maar mochten er toch vragen zijn, dan helpen wij u ook graag telefonisch.

Bezorgen, op- en afbouwen, ophalen         
Douwie kan ook het springkussen naar uw locatie in Hardenberg komen brengen, springklaar maken en na de spectaculaire dag afbouwen en weer meenemen.

Volledig door ons verzorgd  
Wanneer u kiest voor deze optie zullen er deskundige collega’s uw kant opgaan met de bestelde attracties. Wij zullen de springkussens installeren en enthousiast begeleiden. Ook zorgen wij dat het kussen afgebouwd en mee teruggenomen zal worden. 

Waarmee moet u rekening houden?

Het is belangrijk om in grote lijnen te weten hoeveel gasten er gebruik gaan maken van het springkussen. Bij grotere groepen is ook een groter springkussen vereist. Niet alleen voor de veiligheid, maar omdat extra ruimte ook gewoon lekkerder springt. Daarnaast is het van groot belang om te bekijken waar het springkussen geplaatst moet worden. Zorg voor voldoende ruimte, zodat het kussen ook zal passen. Wanneer u minder ruimte ter beschikking heeft kunt u een kleiner kussen huren. Bij een groter oppervlak kan er een groter springkussen geplaatst worden. Hou ook altijd in gedachte dat er een stroompunt in de nabije omgeving van het springkussen aanwezig moet zijn. Dit is om de blower/blazer van het springkussen te kunnen laten draaien.

Vele soorten springkussens in Hardenberg

Bij Douwie Entertainment zijn er vele verschillende soorten springkussens beschikbaar. Wij hebben een groot assortiment springkussens in Hardenberg. Voor ieder evenement en budget hebben wij het juiste springkussen. Voor het huren van een springkussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over vele soorten springkussens, onder andere:

…en nog veel meer.

Hoge service

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn speerpunten welke bij ons hoog in het vaandel staan. Elk evenement gaan wij voor tevreden klanten. Ten opzichte van vele andere aanbieders voldoen onze attracties wel aan de hoogste veiligheidseisen. Doordat onze springkussens volledig gecertificeerd zijn kan je, je kind met een gerust hart laten springen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze springkussens of wilt u de mogelijkheden weten om een springkussen te huren in Hardenberg? Neem dan contact met ons op. Maak gebruik van ons contactformulier, stuur ons een mailtje of bel ons even. Onze deskundige en vriendelijke collega’s helpen je graag met alle vragen omtrent onze springkussens.

Vraag offerte aan