Sarah

Toont alle 6 resultaten

Sarah

Sarah opblaasfiguur huren:

Gefeliciteerd iemand in jouw omgeving heeft de mijlpaal van 50 jaar gehaald! Haal een van onze (Halve) Sarah poppen af bij onze locatie in Dedemsvaart. Ook in de omliggende plaatsten zoals Balkbrug, Slagharen, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Hoogeveen, Zuidwolde en uiteraard ook Zwolle weten ze ons te vinden! Deze opblaasbare (halve) Sarah poppen met een hoogte van 3,2 t/m 4,5 meter kunt u 3 dagen huren vanaf 32,50 euro inclusief BTW. Alle poppen worden geleverd inclusief Rozet van 50 jaar. Hierdoor kan het niemand meer ontgaan dat uw Sarah 50 jaar is geworden. Huur nu één van deze opblaasbare Sarah poppen voordelig bij Douwie Entertainment en bezorg de jarige een onvergetelijke dag!

 

Sarah Pop huren

Ga jij je moeder, vriendin, buurvrouw, collega of dochter verrassen met haar 50 jarige verjaardag? Dan wil je dat natuurlijk op een originele manier doen. Naast het spandoek met een standaard tekst zoals ‘Sarah 50’. Kies je voor een opblaaspop die perfect bij de jarige jet past.

Douwie Entertainment heeft verschillende poppen op voorraad. Door ons diverse assortiment weet je zeker dat er een pop tussen zit die past bij de jarige Jet. Misschien heeft de jarige Jet wel een hobby, sport of ziet zij er ‘’sprekend’’ uit. Wij hebben dus altijd wel een passende 50 jaar Sarah pop die bij de jarige Jet past!

 

De Leeftijd van 50 jaar Bereikt? Val extra op met een gehuurde Sarah opblaaspop!

Niet alle vrouwen vinden het even leuk om 50 te worden. De één voelt zich trots, de ander behoort nog liever een tijdje tot de veertigers. Hoe je het ook went of keert, het is altijd leuk om de jarige ‘Sarah’ te verrassen, bijvoorbeeld met een opblaasbare Sarah in de voortuin, oprit of bij je collega op het werk! Je kunt zo’n opblaasbare Sarah huren bij Douwie Entertainment. Handig als je een Sarah opblaaspop in de buurt wilt huren. Uiteraard kunnen wij de Sarah ook bezorgen en opbouwen wanneer gewenst.

 

Waarom een Sarah pop huren?

Een Sarah pop huren is de beste manier om de jarige te verrassen en dat de hele wereld mag zien dat je om haar geeft. Zo’n grote opblaaspop in de tuin trekt gegarandeerd de aandacht en wijst buurtgenoten en voorbijgangers op het bijzondere jubileum van de jarige Jet. Wanneer de visite op de verjaardag komt tovert de pop direct een glimlach op ieders gezicht!

Door de pop neer te zetten maak je uiteraard het gebaar dat je aan haar denkt! Een opblaasbare Sarah is een leuke verrassing die de Jarige de hele dag in het zonnetje zet! Op deze manier geef net dat beetje extra om de verjaardag en jubileum op te leuken!

 

Een Hele Sarah Pop of een Halve Sarah Pop?

Een hele Sarah zien wij vaak voorbij komen en is ook het geen wat het meeste gehuurd wordt in Nederland. Maar naast de Hele Sarah pop wordt ook de Halve Sarah pop steeds populairder. Wanneer iemand 25 jaar is geworden is het steeds gebruikelijker om een Opblaasbare Halve Sarah te plaatsen! Ook voor een Halve Sarah pop zijn er diverse soorten en maten. Kies een Halve Sarah of een Hele Sarah waarvan jij denkt dat deze goed bij de jarige past! Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

 

Verzorgde poppen!

Al onze Sarah poppen worden voordat deze weer verhuurd worden, schoongemaakt, gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij je altijd de kwaliteit bieden die je van ons gewend bent. Hoe beter wij voor de Sarah poppen zorgen, des te mooier deze op jou feest staan te shinen!

 

Bezorgmogelijkheden:

Je kunt natuurlijk de Sarah huren en zelf ophalen bij ons. Dit is de goedkoopste manier en zo blijft het voor iedereen leuk! Mocht je geen vervoer hebben om de Sarah pop op te komen halen, dan kunnen wij deze uiteraard ook bij jou komen bezorgen en weer ophalen. Heb je iets meer budget en wil je graag alle zorg uithanden geven, kies dan voor de opties bezorgen en opbouwen dan nemen wij alle materialen mee om ervoor te zorgen dat de Sarah pop op de door u uitgekozen locatie geplaatst wordt!