Multiplay Springkussens

Toont alle 4 resultaten

Multiplay Springkussens

Multiplay springkussen huren?

De Multiplay springkussens van Douwie Entertainment zijn enorm populair. Door de combinatie van springen, glijden en klimmen doet de Multiplay zijn naam absoluut eer aan. Een springkussen, maar dan nét even iets meer: dit is een compleet opblaasbaar speeltoestel. Voor kinderen is dit natuurlijk fantastisch. Met deze eyecatcher in jouw assortiment heb je zeker succes op kinderfeestjes en andere events.

Een Multiplay springkussen op het oog?

Neem dan direct contact op om jouw wensen te bespreken.

Multiplay springkussens, een slimme keus?

Absoluut. Kinderen zijn gek op spelen en klimmen, dus met een Multiplay kun je uren speelplezier garanderen. Omdat de Multiplay springkussens er in verschillende groottes zijn, kun je zelf kijken welke variant het op jouw evenement goed zal doen. Ook voor binnen zijn er genoeg varianten, dus er zit sowieso een exemplaar van jouw wens tussen.

Multiplay springkussens met glijbaan zijn er in veel thema’s

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een Multiplay springkussen van. Clowns, prinsessen, unicorns, Suberblocks, piraten, noem het maar op. Voor elke doelgroep heb je wel een variant die aanspreekt.

Een springkussen met glijbaan op het oog?

Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Bezorging en vervoer:

Onze multiplay springkussens passen doorgaans niet in elke auto, een aanhanger meenemen raden wij dan ook aan! Bij de Extra informatie vind u de afmetingen wanneer het springkussen is opgerold. Op deze manier kunt u inschatten of het multiplay springkussen in uw vervoersmiddel past. Heeft u geen auto of vervoersmiddel? Dan kunnen wij uiteraard het springkussen ook bij u komen bezorgen en weer ophalen. Wij bezorgen landelijk dus o.a. in, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Zwolle, Hardenberg, Zuidwolde, Hoogeveen, Groningen, Slagharen, Nieuwleusen.

Onderhoud en Veiligheid!

Een belangrijk punt waar je misschien niet snel aan zult denken is het onderhoud. Al onze multiplay springkussens worden na dat deze terug komen van de klant, bekeken, schoongemaakt en weer netjes opgerold. Zo weten wij zeker dat wij u de juiste kwaliteit kunnen bieden voor onze springkussens. Al onze springkussens zijn voorzien van een certificaat volgens de NEN-EN 14960. Zo weet je zeker dat je op een goedgekeurd springkussens springt. Wel zo’n fijn idee!