Mini Springkussens

Toont alle 4 resultaten

Mini Springkussens

Op zoek naar een mini springkussen?

Ben jij op zoek naar één of meerdere kleine springkussens, die je bijvoorbeeld kunt huren voor kinderfeestjes, koopzondagen of andere feesten en evenementen en festiviteiten? Kijk dan tussen onze mini modellen springkussens. Deze kleine, maar fijne springkussens zijn leverbaar in zowel open varianten als overdekte varianten. Kleurrijk, uitdagend en vrolijk, dat zijn deze kleinere springkussens. En ze passen ook nog mooi in kleinere ruimtes of op plekken met een geringe ruimte (zoals parkeerplaatsen, een tuin of op straat). Sommige van deze (mini) springkussens passen zelfs binnen! Zo zijn het fijne attracties voor kinderen!

Lekker springen en dansen!

Of het nu gaat om de opening van bijvoorbeeld een nieuwe winkel, een verjaardagsfeest van opa of oma of een huwelijk: het is altijd fijn als ook de kleine bezoekers aan hun trekken komen. Nou, met de kleinere springkussens van Douwie Entertainment krijgen ze gegarandeerd vermaak. Heerlijk springen en dansen en glijden!

Bezorging en vervoer:

Onze kleine mini springkussens passen doorgaans in elke auto waarvan de achterbank plat kan. Bij de Extra informatie vind u de afmetingen wanneer het springkussen is opgerold. Op deze manier kunt u inschatten of het mini springkussen in uw auto past. Heeft u geen auto of vervoersmiddel? Dan kunnen wij uiteraard het springkussen ook bij u komen bezorgen en weer ophalen. Wij bezorgen landelijk dus o.a. in, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Zwolle, Hardenberg, Zuidwolde, Hoogeveen, Groningen, Slagharen, Nieuwleusen.

Onderhoud en Veiligheid!

Een belangrijk punt waar je misschien niet snel aan zult denken is het onderhoud. Al onze mini springkussens worden na dat deze terug komen van de klant, bekeken, schoongemaakt en weer netjes opgerold. Zo weten wij zeker dat wij u de juiste kwaliteit kunnen bieden voor onze springkussens. Al onze springkussens zijn voorzien van een certificaat volgens de NEN-EN 14960. Zo weet je zeker dat je op een goedgekeurd springkussens springt. Wel zo’n fijn idee!