Midi Springkussens

Toont alle 5 resultaten

Midi Springkussens

Midi springkussen huren?

De springkussens van Douwie Entertainment zijn veel gevraagd. Voor elke doelgroep hebben we wel een variant of thema, dus ook de midi springkussens zijn er uiteraard in veel soorten en maten. Met een midi springkussen heeft jouw klant gegarandeerd de aandacht, letterlijk! Vaak kun je er toch zo’n 8 personen op kwijt, dus dit is een ideale publiekstrekker voor een evenement, een markt of een kinderfeestje. Wil jij een midi springkussen? Dan is dat absoluut een goede beslissing. Voor een leuke prijs huur je deze publiekstrekkers voor allerlei events.

Een springkussen huren in midi formaat, een slimme keus? 

Zeker weten. Een midi springkussen is een goede investering, want op bijna elk evenement of markt staat wel ergens een springkussen. Komen daar veel kinderen op af? Dan bied jij als organisator van het evenement een midi springkussen aan en de perfecte oplossing. Hij past bijna op elke locatie en biedt veel plezier aan de kinderen!

Zoek je een springkussen met veel opties? 

Dan raden we zeker aan om een kijkje te nemen in het assortiment van de midi springkussens. Dat is spelen en glijden in tegelijk, met vaak leuke 3D objecten die het spelen nóg leuker te maken. Kijk even rond en je vindt zeker weten een midi springkussen voor jouw doelgroep.

Waarom midi springkussens huren bij Douwie Entertainment? 

Heel simpel: bij ons ben je gegarandeerd van een zeer goede service en hoge kwaliteit. Die staan beide hoog bij ons in het vaandel. Jij als klant bent het allerbelangrijkst voor ons en we houden je graag uitermate tevreden. Wil je een groot springkussen kopen bij JB, dan koop je direct een stukje zekerheid en service. We gaan graag een samenwerking met je aan voor de lange termijn.

Bezorging en vervoer:

Onze midi springkussens passen doorgaans in een station auto waarvan de achterbank plat kan. Bij de Extra informatie vind u de afmetingen wanneer het springkussen is opgerold. Op deze manier kunt u inschatten of het midi springkussen in uw auto past. Heeft u geen auto of vervoersmiddel? Dan kunnen wij uiteraard het springkussen ook bij u komen bezorgen en weer ophalen. Wij bezorgen landelijk dus o.a. in, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Zwolle, Hardenberg, Zuidwolde, Hoogeveen, Groningen, Slagharen, Nieuwleusen.

Onderhoud en Veiligheid!

Een belangrijk punt waar je misschien niet snel aan zult denken is het onderhoud. Al onze midi springkussens worden na dat deze terug komen van de klant, bekeken, schoongemaakt en weer netjes opgerold. Zo weten wij zeker dat wij u de juiste kwaliteit kunnen bieden voor onze springkussens. Al onze springkussens zijn voorzien van een certificaat volgens de NEN-EN 14960. Zo weet je zeker dat je op een goedgekeurd springkussens springt. Wel zo’n fijn idee!