Kindergoochelaar

Inclusief:

  • Geluid tot 100 personen.
  • Mitch Durbank

Gage:

Avondvullend (1×50 minuten): € 450,-*

*Prijzen zijn exclusief 9% BTW en € 0,27 per gereden kilometer.

Offerte aanvragen

Beschrijving

In zijn kindervoorstelling zal kindergoochelaar Mitch de kinderen verrassen met een magische show. Hij heeft stiekem de oude kist van zijn opa meegenomen en deze kist zit bomvol magische dingen.

Samen met de kinderen wordt de kist onderzocht, maar veel belangrijker nog; er wordt getoverd! Dit is een interactieve show waarbij de kindergoochelaar de kinderen volop in de belangstelling zet!

Er zijn trucs met dobbelstenen, ringen, touw en nog veel meer! Samen met kindergoochelaar Mitch beleven de kinderen vele magische momenten in deze show, die een lach tovert op het gezicht van ieder kind.

Deze show duurt ongeveer 45-55 minuten, maar is ook naar wens in te korten.

De kindershow wordt verzorgd met geluidsinstallatie en een brandwerend achterdoek. Deze show is ook zeer geschikt vor basisscholen en kinderfeestjes.

Kindergoochelaar huren

Kinderen vinden een goede kindergoochelaar altijd leuk! Als u een kindergoochelaar huurt is het belangrijk om te weten dat iedere goochelaar een ander programma biedt.

Er zijn goochelaars die alleen shows geven voor de peuters, of alleen voor de bovenbouw.

Een goochelaar die een allround show kan verzorgen en zijn act afstemd op de verschillende leeftijden van de kinderen kan echt een meerwaarde zijn op uw evenement.

Kindergoochelaar Mitch Durbank kan een allround show bieden en past zijn show aan op de doelgroep. Wilt u een kindergoochelaar huren neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden en  beschikbaarheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindergoochelaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kindergoochelaar

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
SKU Kindergoochelaar Categorieën ,