Abraham

Toont alle 6 resultaten

Abraham

Abraham Pop huren:

Gefeliciteerd iemand in jouw omgeving heeft de mijlpaal van 50 jaar gehaald! Haal een van onze (Halve) Abraham poppen af bij onze locatie in Dedemsvaart. Ook in de omliggende plaatsten zoals Balkbrug, Slagharen, Ommen, Hardenberg, Nieuwleusen, Hoogeveen, Zuidwolde en uiteraard ook Zwolle weten ze ons te vinden! Deze opblaasbare (halve) Abraham poppen met een hoogte van 3,2 t/m 4,5 meter kunt u 3 dagen huren vanaf 32,50 euro inclusief BTW. Alle poppen worden geleverd inclusief Rozet van 50 jaar. Hierdoor kan het niemand meer ontgaan dat uw Abraham 50 jaar is geworden. Huur nu één van deze opblaasbare Abraham poppen voordelig bij Douwie Entertainment en bezorg de jarige een onvergetelijke dag!

Waarom een Abraham Pop huren?:

Elke verjaardag gebeurt het wel, de jarige krijgt cadeaus en er wordt een feestje gegeven. Abraham worden is natuurlijk een prachtige mijlpaal om een nog even dat beetje extra te doen. Een Opblaasbare Abraham pop past daar uitstekend bij. 50 is tenslotte het nieuwe 30 jaar en iedereen mag dan ook zien dat jij Abraham bent geworden! En zeg nou zelf, die extra aandacht van buren, familie en vrienden is toch harstikke leuk! Natuurlijk is het ook heel handig om een Opblaasbare Abraham voor de deur te hebben staan. Want wanneer de Abraham pop is geplaatst weet gelijk de hele buurt en iedereen die voorbij komt vandaag de dag is!

Een feest zonder zorgen:

Wanneer u een Abraham Pop huurt bij Douwie Entertainment, bent u verzekerd van professioneel advies voor de juiste Abraham op uw feest. Onze opblaasbare Abraham poppen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal zodat de po bestand is tegen veranderlijke weersomstandigheden in Nederland! Bij al onze Abraham worden standaard een blower, scheerlijnen, haringen en een duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd. Maar ook kunnen wij de Opblaasbare Abraham bij u komen bezorgen en opbouwen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En aan het einde van het feest? Dan halen wij de Abraham weer netjes op! Kortom u hoeft alleen maar te bellen, mailen of online te reserveren.

Opblaasbare Abraham in verschillende soorten en maten:

Het opblaasfiguur Abraham is vandaag de dag in vele soorten en maten te verkrijgen. Of het nu gaat om een grote Abraham, kleine Abraham of een Abraham met een bierpul het kan allemaal! Douwie Entertainment biedt diverse varianten aan en ons Abraham assortiment is nog steeds groeiende! De grootste Abraham pop is 4,5 meter en de kleinste variant die wij aanbieden is 3,2 meter. Genoeg om te kiezen en uiteraard genoeg meters om nog op te vallen in de straat als ultieme blikvanger!

Een Hele Abraham Pop of een Halve Abraham Pop?

Een hele Abraham zien wij vaak voorbij komen en is ook het geen wat het meeste gehuurd wordt in Nederland. Maar naast de Hele Abraham pop wordt ook de Halve Abraham pop steeds populairder. Wanneer iemand 25 jaar is geworden is het steeds gebruikelijker om een Opblaasbare Halve Abraham te plaatsen! Ook voor een Halve Abraham pop zijn er diverse soorten en maten. Kies een Halve Abraham of een Hele Abraham waarvan jij denkt dat deze goed bij de jarige past! Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!